Diensten

 

 

 

 

 

 

 

Engineering Design & Development Maddens

AANGEBODEN DIENSTEN

Training om efficiënt te ontwerpen:

 

Elke klant wil zijn eerste ontwerp liever gisteren dan vandaag hebben. Dit is herkenbaar voor iedereen! Het is dan ook heel belangrijk om een eerste ontwerp op een snelle en efficiënte manier te maken.

Door mijn jarenlange ervaring in het ontwerpen kan ik bij jullie een training komen geven, waarbij ik met de nodige tips en tricks aangeef hoe sneller en efficiënter een ontwerp kan maken.

3D modeleren - 3D printen

 

Je heb een geweldig idee voor een bepaald product en je wil het tastbaar maken, dan is 3D printen de oplossing. Jammer genoeg heb je niet de kennis om de schets die je maakte om te zetten naar een 3D file om deze te laten printen!

Bij deze stap kan ik helpen zodat jouw idee tastbaar wordt.

 

Er zijn twee mogelijkheden:

 

OPTIE 01: Ik stuur de 3D file op en jij kan deze zelf laten printen bij een leverancier naar keuze.

OPTIE 02: Nadat ik de file gemaakt hebt kan ik hem 3D printen voor jou.

 

 

Engineering Design & Development ondersteuning

 

Menig succesvolle bedrijven hebben door hun groei te maken met een te veel aan werk. Onder andere voor deze bedrijven wil ik mijn diensten aanbieden om deze moeilijke periode op een goede manier te overbruggen.

Door de jaren heen heb ik reeds veel engineering, design en development ervaring opgedaan. Deze vaardigheden en ervaringen zijn een voordeel bij het succesvol afwerken van jullie projecten.

 

OPTIE 01: Gebruik maken van mijn eigen laptop en software.

OPTIE 02: Gebruik maken van jullie laptop en software.

 

Administratie / Design

 

De tijd vliegt, administratieve werkjes blijven liggen! Werkjes zoals het correct uploaden van documenten / modellen of het omzetten van handgemaakte 2D tekeningen naar een digitaal formaat en bijhorende 3D modellen etc.

Om zo een situatie te vermijden, zodat jullie een project mooi kunnen afronden, en dat jullie reeds kunnen geconcentreerd zijn op jullie volgende uitdaging wil ik mijn diensten aanbieden om dit soort werk van jullie over te nemen.

 

 

Interesse en je wil een aanbieding?

EDDM

 

The partner for your next projects

News

 

Start of website EDDM

Jan 14, 2018

 

 

Get in touch

 

Heymansstraat 55, 1981 Hofstade, Belgium

 

Email: info@eddm.be

 

Phone: +32 468 53 18 51

Copyright @ All Rights Reserved