Over mij

 

 

 

 

 

 

 

Engineering Design & Development Maddens

Talen:

- Nederlands Moedertaal

- Engels Zeer goed

- Frans Zeer goed

- Duits Starter

 

Software kennis:

-CREO

-Solid works

-AutoCAD

-Microsoft Office

-MS Projects

 

Atijd bereid om bij te leren

 

HALLO!

 

 

Mijn naam is Koen Maddens, Ik werk reeds 23 jaar in de engineeringwereld. 2018 is het jaar geworden waar ik een nieuw doel wil toevoegen aan mijn huidige loopbaan door de opstart van mijn eigen bedrijf.

De naam van het bedrijf is EDDM geworden (Engineering Design & Development Maddens). Ik zal dit bedrijf leiden naast mijn huidige dagelijks activiteiten.

Om een goed zicht te geven op mijn kwalificaties, teneinde te zien of deze passen binnen jullie noden zal je hieronder een beschrijving vinden dewelke mijn ervaring weergeeft.

Indien jullie wensen kunnen jullie vragen naar mijn curriculum vitae.

Ik ben gestart in de matrijzenbouw. Mijn taak was het ontwerpen en uittekenen van matrijzen gedurende 5 jaar. Dit waren matrijzen voor twee componenten producten en producten met schroefdraad.

Door mijn kennis over kunststof en ervaring in de machinebouw kon ik starten als product designengineer voor connectoren in de automotive sector.

Gedurende de 15 jaar binnen de automotive sector heb ik de volgende ervaring opgedaan: design, development, project management, production management. Samen met mijn team hebben we vele mooie projecten kunnen realiseren.

Niet tegenstaande deze hele mooie jaren heb ik besloten in 2015 om terug te keren naar mijn oude passie, deze zijn tevens de sleutelwoorden geworden die ik verwerkt heb in de naam van mijn bedrijf “Engineering Design and Development”.

Ik kijk al uit om op een succesvolle manier samen te werken en op deze manier een mooie toekomst te creëren voor jullie en mijn bedrijf.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Koen Maddens

 

 

 

EDDM

 

The partner for your next projects

News

 

Start of website EDDM

Jan 14, 2018

 

 

Get in touch

 

Heymansstraat 55, 1981 Hofstade, Belgium

 

Email: info@eddm.be

 

Phone: +32 468 53 18 51

Copyright @ All Rights Reserved